Želite prisustvovati javnom čitanju knjige Norse Mythology? (London i New York)

LINK NA ORIGINALNI POST: http://journal.neilgaiman.com/2016/12/want-to-hear-me-reading-norse-myths-in.html

Održat ću dva eventa povodom objave knjige Norse Mythology. Čitat ću iz knjige, odraditi intervjue, odgovarati na pitanja iz publike, potpisati hrpu knjiga.

neilgaiman_animatedcover_v3

Prvi event koji kreće u prodaju će se održati 9. veljače u Gradskoj vijećnici u New Yorku. Ovo je link: http://thetownhall.org/event/neilgaiman. Karte nisu jeftine ali u cijenu svake karte je uključen primjerak knjige. Moderatorica će biti radijska voditeljica Ophira Eisenberg s NPR-a [National Public Radio], koja će me usto i intervjuirati (upoznao sam je prije nekoliko godina na radijskoj emisiji „Pitaj me još jedno” prilikom čega me natjerala da odgovaram na pitanja o umjetničkom dvojcu Gilbert and Sullivan pa čak i da uživo pjevam njihove pjesme).

Neil Gaiman by Beowulf Sheehan

(Na fotografiji se nalazimo ja i drvo, autor Beowulf Sheehan.)

Drugi event će se održati 15. veljače u Royal Festival Hallu u Londonu, na Southbanku. Bit će jednako zabavno. Karte kreću u prodaju sutra.

https://www.southbankcentre.co.uk/whats-on/119851-neil-gaiman-norse-mythology-2017

(Tog istog popodneva Chris Ridell će imati event na istom mjestu. Dođite na oba eventa! https://www.southbankcentre.co.uk/whats-on/119612-childrens-laureate-chris-riddell-friends-2017)

Kad ste već ovdje, BBC RADIO 4 adaptacija romana Stardust je divna! Slušam je bez prestanka proteklih nekoliko tjedana i smiješim se od divote zbog kvalitete izvedbe i zbog pametnog pristupa adaptaciji. Emitirat će se u dva dijela, 17. i 18. prosinca. Nakon toga je možete poslušati u bilo kojem dijelu svijeta, u trajanju od mjesec dana. Epizode će biti objavljenje ovdje: http://www.bbc.co.uk/programmes/b07xs1fd/episodes/guide

crtez_stardust_natjecanje

I velike čestitke pobjednicima i drugo i treće plasiranima u natjecanju za najbolji Stardust crtež: http://www.bbc.co.uk/programmes/articles/1wFrP0b6KZh9CVnSG9BLTwg/stardust-drawing-competition-winners.

Cijela galerija sa svim divnim crtežima koji su zaprimljeni nalazi se ovdje: http://www.bbc.co.uk/programmes/p04fqwzs/p04k98kc

Advertisements